Mijn verhaal.

Ik heb altijd geweten dat ik een passie heb voor leven; voor nieuw leven en daarmee indirect voor kinderen. Niks is zo direct, eerlijk en speels als een kind. Ik heb mij altijd blij gevoeld rondom kinderen, maar na het krijgen van mijn eigen dochter leerde ik dat het leven van een kind niet begint na een bevalling. Het nieuwe leven begint bij jezelf, nog voordat de eerste cellen zich gedeeld hebben. Ik heb ervaren hoe leven zich manifesteerde in mijn buik en heb mij verwonderd over het proces van worden. Hoe verder mijn baby zich ontwikkelde, hoe meer ik groeide in mijn moederschap. Ik kwam in verbinding met mijn baby en een nieuw stuk in mijzelf. Ik ontdekte ongekende gevoelens, sluimerende overtuigingen. Ik werd me bewuster van mijn visie en mijn wensen voor dit nieuwe leven in mij. Daarnaast groeide mijn kindje. Ik werd me ervan bewust dat zij haar eigen reis had. Dat ik even, gedurende een bepaalde periode de kruising was waarop we elkaar ten diepste ontmoette.

Dit gevoel ontroerde en inspireerde mij om nóg meer te leren over hoe zwangerschappen en bevalleningen verlopen. Ik wilde deze kennis uiteindelijk delen en zoveel mogelijk vrouwen inspireren dit gevoel te ervaren.

Waarom blog ik?

Ik heb besloten naast mijn praktijk te gaan bloggen over zwangerschap, bevallen en de relatie met jezelf en je geliefde. Zo kunnen deelnemers informatie terugzoeken en kan ik op een toegankelijke manier informatie delen. Ik denk dat te vaak de negatieve aspecten van een zwangerschap worden gedeeld. Ik zal onderbouwde informatie en zoveel mogelijk verschillende tips en tricks delen waarmee bezoekers van deze site daadwerkelijk aan de slag kunnen

Deel met mij!

Het is voor mij interessant om te weten wat er omgaat in het hoofd van vrouwen die een zwangerschap meemaken of hebben meegemaakt. Ik lees dan ook graag jouw geboorteverhaal of ervaringen tijdens je zwangerschap. Ook vind ik het belangrijk om tegemoet te komen aan je vragen. Heb je een vraag of mis je iets in een blog, laat het mij dan weten.

OuderschapVE

Mijn naam is Hannah Schouwenaar. Ik ben oprichtster van OVE en een ukelele-spelende moeder die graag reist en door de natuur wandelt. Ik ben veteraan in het werken met (aanstaande) ouders. Ik help zwangere vrouwen en hun partners bij het voldragen van een zwangerschap en bevalling die zo goed mogelijk past bij hun waarden.

Geef een reactie

Close Menu